VAIN YKSI TIE

KOTI       OHJELMA      TODISTAJAT      JUONTAJAT      MUSIIKKI      ARKISTO     UUTISKIRJE      YHTEYS

Kausi 2 - Osa 15

MIA JOKI

Mia syntyi taiteilijaperheeseen, jossa oli viisi tytärtä. Unelmien prinssi ei tullutkaan mustalla orilla, vaan rikkinäisellä pikku-Fiatilla. Mutta rakkaus voitti. Loistokas elämä sai käänteen.  Tänään takana on 13 vuotta vankilatyötä, 7 musiikkialbumia, oma TV-ohjelma ja kainalossa kuusi lasta - vaikka lääkäri ei antanut toivoa.

Nähtävissä arkistosta

Kausi 2 - Osa 14

PAULI JOONA

Pauli Joona rukoili vankilassa itselleen vaimoa kahdeksan vuotta. Jumala vastasi rukoukseen. Ohjelmassa nähdään tuore väläys hänen häistään. Pauli nukkui lapsuutensa aina vaatteet päällä, koska hän joutui usein lähtemään ulos väkivaltaista isäänsä pakoon.

Nähtävissä arkistosta

Kausi 2 - Osa 13

ARI LEPISTÖ

Ari Lepistön elämä oli nuoruudesta asti väkivaltaa, alkoholia ja huumeita. Hän oli vankilassa yhteensä 7 vuotta. Vankilan sellin yksinäisyydessä hän kuuli Jumalan äänen, tästä puolen vuoden päästä hän tuli uskoon. Ari on olut vuosia vankilaevankelista, tällä hetkellä hän opiskelee pastoriksi.

Nähtävissä arkistosta

Kausi 2 - Osa 12

SUOMI 100

Kaksi sotaveteraania ja sotainvalidien veljespappi kertovat ihmeellisiä selviytymiskertomuksia sodan ajalta, kuinka Jumala vastasi Suomen kansan rukouksiin. 98-vuotias Pentti Kuukankorpi (FM), 92-vuotias Risto Kiiskilä (DI) ja rovasti Esa Eerola kertovat, miten sotilaat varjeltuivat yliluonnollisesti sodan keskellä.

Nähtävissä arkistosta   

 

Aikaisemmat todistajat täällä...